Aanbevelingen

Kleuradvies krijgen van jou was een cadeautje. Ik heb het als positief ervaren.

Ik had natuurlijk al eerder een kleuradvies gehad maar ik kwam erachter dat ik ook bepaalde kleuren in detail goed kon dragen. Fijn dat je naderhand nog appjes stuurde met de kleuren en een beknopte samenvatting van ons gesprek.

Ik vind dat je op een prettige manier advies geeft. Je zegt wat kan en niet wat moet. Je houdt echt rekening met de persoon die je tegenover je hebt. Je hebt kijk op mensen. Je nam ook de tijd voor ons gesprek.

Ik zou jou aanbevelen bij andere mensen.

Sabine | Kleuradvies

Ik vroeg Francien om een kijkje in mijn kast te nemen… Francien anticipeerde heel netjes op mijn hulpvraag: welke sets kan ik maken? Zij drong niks op en overlegde veel. Zij was behulpzaam en tegelijkertijd bescheiden. Zorg op maat!

Francien ging kordaat aan de slag en was creatief met combineren. Zo zag ik dat ik meer kon combineren met mijn aanwezige kledingstukken. Blij mee! Met een gemaakte foto in een nieuwe set, zette Francien mij in mijn kracht!

Pauline | Shop in eigen kast

Mijn ervaring is dat Francien echt kijkt naar wat er al in de kast hangt en hoe je dat kunt combineren met accessoires en nieuwe items.

Mijn hulpvraag was welke basics ik nodig had om mijn kleding aan te vullen. De ervaring was zeer positief. Francien denkt echt met je mee en stelt ook interessante vragen waardoor je je stijl zelf ontdekt.

Zeker aan te bevelen omdat je meer van jezelf ontdekt!

Femke | Shop in eigen kast
Een tijdje geleden ben ik bij Francien geweest voor kledingadvies. Omdat ik zelf niet snel een nieuwe stijl aandurf, maar toch wel toe was aan vernieuwing heb ik advies gevraagd aan Francien.

Het was een enorm leuke ervaring. Francien keek met een frisse blik naar mijn kleding en kwam met leuke verrassende tips en adviezen. Het heeft mij handvatten gegeven waar ikzelf nooit op zou zijn gekomen.

Mede door haar respectvolle en ontspannen houding heb ik het als heel leuk, verrassend en leerzaam gevonden. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Marlies | Kleur-, kleding- en stijladvies

Mijn hulpvraag was: Wil je in ‘mijn kledingkast duiken’ om de kleding die niet meer up-to-date is of niet bij mij past qua kleur of stijl eruit te halen? Het resultaat is verbluffend…! Een berg kleding op de grond…rijp voor de kringloopwinkel.

In de daaraan voorafgaande periode heb ik door haar inbreng al meer inzicht gekregen in mijn tekort aan kennis en ‘durf’ betreffende mijn kledingstijl of beter gezegd…ik doe vaak maar wat. Als het maar lekker zit!
Gelukkig blijven er toch nog een paar leuke broeken, blouses en jurkjes in de kast die wij recent samen hebben gekocht.

Tijdens de uitzoekactie stemt Francien goed af op mij. Op momenten dat ik twijfel motiveert ze me vriendelijk om keuzes te maken, door te pakken en niet te blijven hangen in oude patronen. En ik word er steeds blijer door. Van de kleding die overblijft, maken Francien en ik een paar leuke setjes die ik nu nog met veel plezier draag.

Ik ben echt blij met haar stijladvies en de sympathieke manier van overbrengen. Francien verstaat de kunst mij mee te nemen in een andere kijk op kleding met verrassende mogelijkheden. Het gevolg is dat ik met meer zelfvertrouwen en plezier kleding koop.

Ik zal haar zeker aanbevelen bij vriendinnen.

Ineke | Kledingadvies & Shop in eigen kast
“Een dikke 10. Dat is het volledige Kleur-, kleding en stijladvies van Stijl Compleet geweest. Francien heeft mij een stevig fundament gegeven – in de vorm van advies – waarop ik kan voortbouwen. En daar ben ik haar super dankbaar voor.

Ik kwam met de volgende hulpvraag naar haar toe: zakelijke kledingstijl die bij mij past en waar ik mij goed in voel. En aangezien ik niet lang ben qua lengte, wilde ik ook graag wat langer lijken.

Via een thuisopdracht en een ontspannen persoonlijk interview heeft zij mij het hemd van het lijf gevraagd. Zo heeft ze in een korte tijd een goed beeld van mij gevormd. Daar heeft zij haar advies op afgestemd.

Francien is leuk in omgang, deskundig, rustig en heeft gedegen kennis van stoffen, trends & mode. Ze heeft echt passie voor haar vak. Dat zie je. Ook het ontvangst in haar Stijlkamer is iets wat je meegemaakt moet hebben!

Tot mijn grote verrassing is Francien de Zwolse binnenstad in geweest voor research. En ze heeft mij winkels én kledingstukken aanbevolen die mij mooi staan. Heel bijzonder en enorm handig uiteraard want dat bespaart mij ontzettend veel tijd met zoeken.

Na afloop heb ik een prachtig stijlboekje ontvangen. Hierin staat alles wat wij besproken hebben. Het stijlboekje neem ik standaard mee als ik ga shoppen.

Doriet | Volledig kleur, kleding en stijladvies

Francien is een rustige en vriendelijke vrouw. Zij is altijd tiptop verzorgd en verrassend gekleed. Ze heeft een vrouwelijk, charmante eigen stijl en gaat met jou heel zorgvuldig op zoek naar jouw eigen stijl.

Ik was op zoek naar iets minder meisje en iets meer vrouw. Francien heeft me hier goed mee op weg geholpen.

Samen zijn we kritisch door mijn kledingkast gegaan en ik kreeg tips die ik in de toekomst zeker nog kan gebruiken.

Een ochtend samen shoppen heeft mij veel inzichten gegeven en inmiddels durf ik wat meer te kiezen voor iets meer vrouw. 

Niet twijfelen, gewoon doen, als kadootje voor jezelf!

Ans | Kledingadvies & Shop in eigen kast