workshop
Creatief in gesprek met jou

Ben jij ziek of herstellende van een ziekte? Sta jij op een keerpunt in je leven? Heb jij behoefte aan een klankbord om te reflecteren waar jij nu staat? Met de workshop ‘Creatief in gesprek met jou’ staat jouw verhaal centraal.

Tijdens en/of na een periode van ziekte en onzekerheid kan het moeilijk zijn om weer jezelf te voelen. Jij hebt veel meegemaakt op medisch vlak door bijvoorbeeld onderzoeken, operaties, medicijngebruik, chemokuren of bestralingen.

Misschien zit jouw kleding niet meer comfortabel. Dat wat jij altijd droeg, voelt niet meer goed. Jij hebt behoefte aan een andere stijl omdat jij merkt dat jezelf ook veranderd bent. Wil jij een beter inzicht in jouw kledingstijl en jezelf weer ontdekken?

Als Imago Coach wil ik met jou meedenken. Samen kijken wij naar de mooiste – eigen versie – van jezelf.

Thuis ga jij aan de slag met je eigen moodboard. Daarop laat jij zien wie jij bent. Wat draag jij het liefst? Wat vind jij het leukst om te doen? Dat kun jij samenbrengen in jouw moodboard.

Nadat wij een afspraak gepland hebben, ontmoet ik jou graag in mijn Stijlkamer. Dat doen wij onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna nemen wij in een rustige en ongedwongen sfeer jouw moodboard door.

Als verpleegkundige heb ik veel mensen ontmoet in hun proces van herstel. Ik bied jou mijn luisterend oor aan. Jij mag ruimte voelen om jezelf te uiten en jezelf te zijn!

Heb jij behoefte aan een (kort) kleuradvies, stijl- en kledingtips? Dit kun jij vooraf met mij afstemmen. Het wordt in ieder geval een advies op maat!

Deze sessie duurt 1,5 uur.