Ik over mij

Dit is wat ik vaak hoor: “Jij hebt een aparte stijl.”

Imago Coach, partner en moeder van 3 zonen. De kanten die mij typeren zijn: eigenzinnige geest, integer, kunstzinnig, duurzaam en artistiek. Dat ben ik: Francien Slager.

Mijn passies zijn mode en styling. Dit gaat van kledingcombinaties maken tot het struinen in (tweedehands) kledingwinkels naar het lezen van modebladen. Ook bezoek ik graag (mode) exposities want kunst speelt een belangrijke rol in mijn leven.

Vroeger was ik al bezig met kleding veranderen en kleding maken. Creatief bezig zijn met garen en stof. Kleding moest voor mij net even anders zijn en ik ben door verschillende kledingstijlen heengegaan.

Tijdens het winkelen met vriendinnen sloop het adviseren in styling er al in! Ik maakte al gauw kledingcombinaties voor anderen en hielp ze daarmee. En ik merkte dat ik daarvan genoot.

Ik heb de stap genomen om Stijl Compleet op te richten en hier werk van te maken. Als Imago Coach is het mijn wens dat vrouwen zich compleet mogen voelen door mijn advies.

Styling gaat over de ‘buitenkant’ en hoe jij eruitziet. Maar ik heb óók gedetailleerd oog voor jouw persoonlijkheid. Want een geslaagde styling vult jouw persoonlijkheid aan. Kleur, kleding en stijl zijn middelen die jij inzet om uit te dragen wie jij bent.

Ik wil jou in jouw kracht zetten met de juiste kleur, kleding en stijl. En een grote glimlach op jouw gezicht toveren. Daarbij wil ik jou graag coachen. Ik denk opbouwend met jou mee en toon respect voor jouw persoonlijkheid en mening.

Met veel plezier woon ik in Zwolle. De stad dichtbij de IJssel. De rivier waar het water stroomt en die altijd in beweging is. Die beweging is er ook altijd geweest in mijn werkzame leven.

Zo ben ik mijn loopbaan begonnen met de opleiding Verpleegkunde. Daarna ben ik werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Na het volgen van verschillende creatieve en kunstzinnige opleidingen heb ik de opleiding Kledingcoach gevolgd bij MOOI! Stijlacademie in Apeldoorn. Hierdoor ben ik in staat om professionele kleur-, kleding- en stijladviezen te geven aan anderen.

Een mooie aanvulling hierop was de opleiding Textielwarenkennis Specialist. Deze heb ik gevolgd bij Detex.

Ik heb geleerd om verschillende soorten stoffen te benoemen en te herkennen op hun eigenschappen. Deze kennis pas ik toe op kleding, accessoires en stoffen. Daardoor kan ik jou adviseren over mooie basisstukken in jouw garderobe.

Stijl Compleet is aangesloten bij Vakblad Kleur & Stijl. Bij deze beroepsgroep houd ik mijn vakkennis op peil en de ontwikkelingen in de modewereld. Ook volg ik bij hen workshops en bezoek ik evenementen.

Heb jij vragen of wil jij meer informatie ontvangen over 1 van mijn aangeboden diensten? Ik wil graag jouw vragen beantwoorden. Bezoek dan de pagina Contact en laat daar jouw gegevens achter. Dan neem ik contact op met jou.

Mooie dames vereeuwigd in schilderijen - Stijl Compleet Zwolle