Kleuradvies

Wil jij weten welke kleuren het mooist bij jou staan? Kleuren die jouw persoonlijkheid aanvullen zodat jij zelfverzekerd overkomt bij anderen? Door dit ‘Kleuradvies’ word jij in jouw kracht gezet.

Jij leert hoe jij kleuren gebruikt voor het maken van kleurencombinaties. Wat is jouw doel en wat wil jij uitstralen? Daarbij coach ik jou als Imago Coach naar de mooiste – eigen versie – van jezelf.

Tijdens de sessie krijg jij tips en trucs over kleurgebruik en hoe jij dat optimaal inzet. Maar ook word jij op subtiele wijze getriggerd. Misschien staat een kleur die jij eigenlijk nooit draagt prachtig bij jou! Dit ‘Kleuradvies’ wordt een Eye-opener.

Ik wil de juiste kleuraccenten aanbrengen in jouw leven. Daardoor krijg jij een grote glimlach op jouw gezicht als jij in de spiegel kijkt. Begin elke dag stralend met kleuren die bij jou passen.

In mijn Stijlkamer in Zwolle ontvang ik vrouwen met uiteenlopende hulpvragen. Deze zijn bijvoorbeeld:

  • Welke kleuren kan ik gebruiken of inzetten om representatief op mijn werk te verschijnen?
  • Mijn haar is grijs geworden door de jaren heen. Welke kleuren matchen nu goed bij mijn gezicht?
  • Ik heb heel veel grijs en/of zwart in mijn kledingkast liggen. Ik wil graag wat anders.
  • Ik ben op zoek naar een eigen stijl, maar ik weet niet zo goed welke kleuren bij die stijl en bij mijn persoonlijkheid passen.
  • Hoe kan ik het beste prints inzetten?

“Het gebruik van heldere kleuren was voor mij een eye opener! Ik kwam daardoor veel krachtiger naar voren.”

Werkwijze

Wat leer jij van het ‘Kleuradvies’? Allereerst krijg jij inzicht in de 6 verschillende kleurgroepen. Aan de hand van kleurdoeken ontdek jij welke kleuren het mooist bij jou passen. Ook krijg jij advies hoe jij een minder goede kleur juist wél kan dragen. Hoe vertaal jij dat door naar prints en kleurvlakken?

Met een gezichtsanalyse onderzoek ik de kleur van je huid, haar en het contrast in jouw gezicht. Jij ziet of jij een koele of warme ondertoon hebt.

Daarnaast is jouw inbreng heel belangrijk. Daarom mag jij voor dit ‘Kleuradvies’ jouw eigen kleding meenemen. 5 kledingstukken die jij in kleur goed bij jezelf vindt staan. En 5 kledingstukken waarvan jij vindt dat die in kleur minder goed bij jou passen.

Na het ‘Kleuradvies’ krijg jij op maat gemaakte kleurkaarten. Die kun jij gebruiken tijdens het shoppen.

Het ‘Kleuradvies’ duurt 1 uur. Jij bent welkom in mijn Stijlkamer aan het Schellerpad 28 in Zwolle. Ben jij benieuwd naar het tarief? Bezoek dan de pagina Tarieven.