workshop
Ruil je kleding

Wil jij samen met jouw vriendinnen en/of collega’s een leuke en ontspannen avond beleven? Ervaar dan samen de workshop ‘Ruil je kleding’. Daarbij krijgen jullie kleur- en stylingtips met een twist. Plezier gegarandeerd!

De workshop is een mix tussen duurzaam bezig zijn, kledingadvies en leuk samenzijn. Jij hoeft zelf helemaal niets te regelen want jij kunt zo aanschuiven op mijn locatie. En uiteraard wordt er voor de nodige drankjes gezorgd.

Ben jij toe aan een frisse look? En ben jij op zoek naar net dat ene item wat mist in jouw kast? Heb jij te veel kleding in je kast liggen? Gooi deze dan vooral niet weg! Jij kunt ze namelijk goed (her)gebruiken voor de workshop.

Per persoon neem jij maximaal 10 items mee zoals kledingstukken, schoenen en/of accessoires. De items moeten van goede kwaliteit zijn! Want jij gunt de ander toch een mooi item?

Na het inhangen kan de ruil beginnen. Misschien scoor jij hét ene item dat jij mist in je kast! Tijdens de ruil krijgt elke deelnemer afzonderlijk kleur- en stylingtips. Dat gebeurt op een informele en plezierige manier.

Aan het einde van de workshop kijken wij met elkaar naar wat wij geshopt hebben en wat jou daarin aansprak. Daarna gaat iedereen naar huis met een frisse look.

Op deze manier shop jij heel voordelig in elkaars kledingkast. Zo krijgt iedereen tijdens de workshop mooie items mee naar huis.

Deze avond is voor ongeveer 8 personen en duurt 2,5 uur. Ben jij benieuwd naar het tarief? Surf dan naar de pagina Tarieven.