Shop in eigen kast

Wil jij nieuwe combinaties maken met kledingstukken die in jouw kast liggen? En wil jij jouw seizoensgarderobe op orde krijgen voor meer overzicht? Maar weet jij niet waar en hoe jij moet beginnen? Dan is een ‘Shop in eigen kast’ de uitkomst!

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij mij als Imago Coach. Want jij wilt een kledingstuk toch meerdere seizoenen dragen? Ik laat jou zien hoe jij met verschillende kledingstukken mooie combinaties maakt.

Zo krijg jij een nieuwe frisse kijk op jouw garderobe. Stijl Compleet in Zwolle verrast jou met creatieve invalshoeken. Door andere combinaties te maken van jouw huidige kledingstukken maak je totaal nieuwe creaties.

En dat met bestaande kledingstukken uit jouw eigen collectie! Zo shop jij heel voordelig in jouw eigen kast.

Jij ontvangt tips en trucs waardoor jij meer overzicht krijgt. Daardoor word jij bewust van wat jij hebt en krijg jij inzicht in jouw koopgedrag. Ook leer jij hoe jij kledingstukken met elkaar verbindt. Maar ook hoe jij ‘vergeten’ kledingstukken weer kunt gebruiken.

Doordat ik kennis heb van stoffen, kan ik ze herkennen én benoemen op hun eigenschappen. Daarom kan ik kledingstukken uit jouw garderobe goed beoordelen. En ook zie ik of ze goed bij elkaar matchen.

Door mijn gevoel voor structuur, scheppen wij samen ruimte in jouw kledingkast. Jij krijgt daardoor jouw seizoensgarderobe netjes op orde. Dat geeft een fris en opgeruimd gevoel. Zo ontstaat er ruimte voor ideeën.

Ook gaan wij op zoek naar kledingstukken die de basis vormen van jouw garderobe. Jij krijgt inzicht in de beste kleuren die jou laten stralen. Daarnaast geef ik advies over de pasvorm die jou het mooist maken.

Soms is het nodig om basisstukken aan te schaffen die jouw garderobe aanvullen. Daarbij is de insteek om te investeren in kwaliteit. Ik kan voor elk budget goede basisstukken adviseren. Als jij wilt, maak ik een shoplijstje.

“Tijdens de sessie realiseerde ik mij dat ik meer heb in mijn kledingkast dan ik dacht. Zo heb ik geleerd meer te combineren. Door het advies durf ik ook meer te doen met mijn outfit. Daardoor hoef ik minder te kopen om mijn garderobe compleet te maken.”

Werkwijze

Aan de hand van het door jouw gekozen seizoen – lente/zomer of herfst/winter – bekijken wij jouw kledingstukken. Hierdoor wordt na een korte intake duidelijk wat jouw stijl is. En wij onderzoeken of jouw kledingstukken daarop aansluiten.

Vervolgens krijg jij een korte kleurenanalyse. Allereerst krijg je inzicht in welke kleuren bij jou het mooist staan. Jij leert welke kleuren minder goed bij jou passen en hoe jij die tóch kunt inzetten.

Ook laat ik jou zien hoe jij communiceert met kleuren en kledingstukken. Door jouw karakter aan stijl te verbinden, word jij zelfverzekerder en krachtiger!

Daarnaast leer jij hoe jij mooie combinaties maakt met jouw huidige kledingstukken. Hierbij houd ik rekening met de seizoenen en jouw stijl(en). Zo brengen wij samen structuur aan in jouw kledingkast.

Natuurlijk heb jij jouw favorieten en twijfelstukken. Deze nemen wij onder de loep. Past het in jouw stijl en valt het nog te corrigeren? Het kan namelijk zijn dat er een stapel ontstaat van stukken die niet meer voldoen!

Ik maak nieuwe combinaties voor jou en kijk daarin naar kleuren, prints, accessoires en jouw stijl. Wij maken samen een lijstje van stukken die een absolute must zijn en die daardoor jouw garderobe weer aanvullen.

Wil jij je garderobe compleet maken door de aanschaf van nieuwe items? Maar weet je niet waar en hoe je goede kleding koopt? Val je telkens weer in de verleiding voor dat ene jurkje waarvan je eigenlijk al genoeg hebt? Heb jij behoefte aan iemand die met jou meedenkt? Dan shop ik graag met jou mee.

Ik ben goed op de hoogte van het winkelaanbod en merken in Zwolle. Zo weet ik waar jij voor elk budget kwalitatief goede kleding kan aanschaffen. Hierdoor bespaar jij veel tijd met het zoeken naar de beste deals.

Als jij investeert in kwaliteit bespaar jij geld. Want het levert een garderobe op die jij jarenlang met trots draagt! Dus jij hoeft het kledingstuk niet na 1 seizoen weg te doen. Op deze manier ontstaat er een garderobe waar jij mee verder kunt!

Samen gaan wij op zoek naar de mooiste kledingstukken, schoenen en accessoires. Zo wordt jouw garderobe weer COMPLEET en voel jij je weer compleet!

De sessie ‘Shop in eigen kast’ duurt 2 uur. Je bent welkom in mijn Stijlkamer aan het Schellerpad 28 in Zwolle. Uiteraard wil ik in overleg ook bij jou langskomen.

De dienst ‘Personal Shoppen’ wordt alleen verleend op aanvraag. Wij shoppen samen in het winkelcentrum van Zwolle. In overleg spreken wij af hoelang ik met jou meega.

Ben jij benieuwd naar de tarieven? Bezoek dan de pagina Tarieven.