Volledig Kleur-, kleding- en stijladvies

Een Eye-opener. Dat is het ‘Volledige Kleur-, kleding- en stijladvies’. Zo start jij elke dag stralend met een COMPLETE stijl die bij jou past. Daardoor sta jij zelfverzekerder en krachtiger in jouw schoenen. Het laat zien wie jij bent en wat jij wilt uitstralen.

Als Imago Coach werk ik aan het visuele aspect. Dat wat jij met het blote oog ziet. Maar als mensen-mens wil ik jou leren kennen. Kleur, kleding en stijl zijn middelen die jij inzet om uit te dragen wie jij bent.

Het is mijn wens dat jij jezelf daarin compleet voelt. Dat jouw buitenkant in overeenstemming is met wie jij bent. Want als jij zeker bent over jouw uiterlijk dan voel jij jezelf ook zeker vanbinnen.

Wat wil jij precies bereiken met het ‘Volledige Kleur-, kleding- en stijladvies’? Samen zoeken wij naar de perfecte styling die aansluit bij jouw wens. Daarbij coach ik jou naar de mooiste – eigen versie – van jezelf.

Wat leer jij tijdens het ‘Volledige Kleur-, kleding- en stijladvies’? Hierbij licht ik een tipje van de sluier op. Allereerst krijg jij inzicht in de kleuren die jou het mooist maken. Daarbij gebruik ik kleurdoeken. Zo ontdek jij welke kleuren jou laten stralen.

Met een gezichtsanalyse onderzoek ik de kleur van jouw huid, haar en het contrast in jouw gezicht. Jij ziet of jij een koele of warme ondertoon hebt.

Daarnaast leer jij wat jouw body balanspunten zijn. Dat is belangrijke informatie voor jouw kledingkeuze. Hoe kun jij de body balanspunten benadrukken of juist camoufleren? En: waarin valt te accentueren en te versterken?

Tenslotte onderzoeken wij samen jouw persoonlijke stijl. Wil jij daarin eventueel ook andere keuzes maken? Hoe zet jij bijvoorbeeld sieraden en prints in?

Na het ‘Volledige Kleur-, kleding- en stijladvies’ krijg jij een op maat gemaakt stijlboekje met de bijbehorende kleurkaarten. Hierin staan alle adviezen die jij hebt gekregen tijdens de sessie.

“Door de aankoop van een mooi stel kleurige schoenen veranderde een deel van mijn garderobe. Daardoor kon ik een andere versie van mijzelf laten zien! En wat werd ik daar blij van!”

Werkwijze

Kom jij jezelf tegen in jouw kledingkast en slaan de twijfels toe? Heb jij vragen over jouw postuur en heb jij behoefte aan kledingtips? Wil jij met jouw eigen kledingstukken meer leren combineren en daardoor ook duurzamer met de kleding omgaan?

Draag jij verschillende stijlen door elkaar en wil jij meer duidelijkheid in wie jij nu bent en wat jij wilt uitdragen? Het ‘Kleur-, kleding- en stijladvies’ laat jou op een positieve manier anders naar jezelf kijken.

Ik begin het advies met een intake. Zo leer ik jou kennen en daardoor speel ik beter in op jouw hulpvraag. Jij hebt van mij een thuisopdracht gekregen en die nemen wij samen door.

Na het kleuradvies leg jij je meegebrachte kleding, schoenen en accessoires klaar. Jij vertelt over jouw favorieten en twijfels. Dit kan over stijl en pasvorm gaan. Maar ook over de kleur.

Vervolgens adviseer ik jou aan de hand van jouw body balanspunten. Dat gaat over benoemen wat ik zie aan jouw postuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: heupen, lange of korte benen, hals, grote of kleine boezem. Hoe ga jij daar mee om?

Uiteraard benoem ik alles op een prettige en ruimte scheppende manier. Daarna mag jij de kledingstukken die jij hebt meegenomen aantrekken. Hierdoor wordt het advies helder voor jou. Daarbij leg ik altijd uit hoe ik tot mijn adviezen kom.

Als laatste bespreken wij verschillende kledingstijlen aan de hand van stijlborden. Elke stijl heeft zijn eigen taal. Jij bepaalt welke stijl jij nu hebt.

Waarin wil jij groeien en waar wil jij naartoe? Dit heeft alles te maken met wie jij bent. Jouw taal dus! Hierbij gebruik ik als hulpmiddel een persoonlijkheidsmodel.

Tenslotte ontvang jij tips voor bijpassende kledingmerken en waar jij deze merken shopt!

Ik nodig jou graag uit in mijn Stijlkamer aan het Schellerpad 28 in Zwolle. Dit ‘Volledige Kleur-, kleding- en stijladvies’ duurt 2,5 uur. Ben jij benieuwd naar de tarieven? Bezoek dan de pagina Tarieven.